تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

معاون استاندار خراسان رضوی: ۷۰ درصد از معلمان مردود در گزینش‌ها به کار بازگشتند | دیده‌شدن النگو، دلیل مردودشدن یک داوطلب استخدام معلمی!

  • کد خبر: ۳۲۱۰۹۸
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
معاون استاندار خراسان رضوی: ۷۰ درصد از معلمان مردود در گزینش‌ها به کار بازگشتند | دیده‌شدن النگو، دلیل مردودشدن یک داوطلب استخدام معلمی!
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: بزرگ‌ترین مشکل آموزش و پرورش، تحجر، جمود و ایستایی در فرایند گزینش‌هاست. عمق این تحجر تا جایی است که مصاحبه‌کننده در فُرم مصاحبه به‌صراحت می‌نویسد «چون در جلسه مصاحبه، النگوی این خانم متقاضی معلمی دیده شده، پس ایشان مردود هستند».

به گزارش شهرآرانیوز، معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی در آیین تودیع و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان که صبح امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) با حضور سالار قاسمی معاون وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان استانی و مدیران شهری در تالار همایش‌های فرهنگ‌سرای مصلی‌نژاد مشهد برگزار شد، با بیان اینکه تسهیل امور آموزش و پرورش در اولویت همه کشور‌های توسعه‌یافته است، اظهار کرد: من مدتی معاون وزیر آموزش و پرورش بودم و مدتی هم در حوزه مشاور رؤسای مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام مسئولیت داشتم. در طول این مدت، همیشه برایم ملموس بوده که غفلت از نظام تعلیم و تربیت مقارن با غفلت از برنامه توسعه کشور است. آموزش و پرورش، جعبه‌سیاه جمهوری اسلامی است و متأسفانه آن‌طورکه ناترازی انرژی به چشم می‌آید، ناترازی‌ها در این حوزه محسوس و قابل‌لمس نیست.

وی افزود: اگر امروز جمعیت حاشیه شهر مشهد به‌اندازه ۲۰ استان کشور است و اگر آسیب‌های اجتماعی در مسیر کاهش سن ارتکاب قرار دارد، این‌ها همه نشانه‌های پنهان ناترازی فرهنگی جدی است که وجود دارد.

حجت‌الاسلام علی عسکری با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش امروزه به درآمد پایدار نیاز دارد، خاطرنشان کرد: بخشودگی از هزینه‌های ثبتی که برای بیش از ۱۱۰ هزار ملک آن موضوعیت پیدا می‌کند، بخشی از همین درآمد‌های پایدار است که اخیراً با تصویب مجلس شورای اسلامی، آموزش و پرورش را تا حدی از وابستگی به دولت بی‌نیاز می‌کند. با این حال، نیاز مستمر نظام تعلیم و تربیت به نیروی انسانی و معلمان از آن بحث‌هایی است که هیچ‌گاه قطع نمی‌شود و بنابراین باید فکری به حال آن کرد.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مشکل آموزش و پرورش، تحجر، جمود و ایستایی است که این روز‌ها بیشتر در گزینش‌ها محسوس و ملموس است. ماده ۱۹ قانون و اعمال‌نظر‌های متحجرانه امروزه کار را برای این دستگاه مهم و مؤثر بسیار سخت کرده است؛ البته با اعمال نظر وزیر محترم آموزش و پرورش، بیش از ۷۰ درصد آن‌هایی که در مراحل مختلف گزینش مردود شده بودند، به کار بازگشتند؛ اما در مقام بیان عمق فاجعه‌بار این تحجر جاری در جریان مصاحبه‌های گزینش همین بس که بدانید ما در بسیاری از پرونده‌ها به چشم دیده‌ایم که مصاحبه‌کننده در فُرم مصاحبه به‌صراحت نوشته است که این خانم متقاضی معلمی، در جلسه مصاحبه النگویش دیده می‌شد و بنابراین ایشان مردود هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->